Om mig

Hej och välkommen till min blogg! Mitt namn är Therese, jag är 29 år gammal och är bosatt strax utanför Västerås. Här bor jag på en liten gård tillsammans med min sambo och min älskade hund. Vi har bott här i snart ett år, men håller fortfarande på att renovera delar av huset, som inte var i så jättebraskick när vi flyttade in här. Det ör dock mitt drömhus, så målet är ju helt klart att göra allt i tiptop-skick. Det får helt enkelt ta sin lilla tid, så är det med hus.

Om mig och min hund

Jag har bloggat i flera år, men den sista tiden tappade jag motivationen och fokuset – förmodligen i samband med att vi köpte hus och jag fick annat att tänka på. Nu känner jag mig dock återigen taggad på att börja skriva. Jag har alltid älskat att skriva, och framför allt att skriva personligt (lite krönikeliknande ibland) och gärna mycket! Jag har läst skrivkurser på till exempel folkhögskolor på distans, men också läst ett par kurser på universitetet. Jag vet ännu inte vad jag kommer att pyssla med i framtiden, men just nu arbetar jag på ett äldreboende där jag också trivs väldigt bra. Drömmen är att på heltid eller deltid kunna försörja mig på något som har med att skriva att göra.

Förutom min sambo och mitt älskade hus är min hund något av det viktigaste jag har i livet. Han heter Theodor och är en gul labrador på tre år – så länge har vi alltså hängt ihop. Tillsammans tar vi långa skogspromenader, tränar hopp och löpning eller gosar i soffan. Han tycks vara lika förtjust i mig som jag är i honom, vilket såklart är väldigt tur! Nästa år har jag och ett par vänner bestämt att vi ska försöka ses någon gång i veckan med våra hundar och tillsammans göra olika saker. Det är både bra för mig och för Theodor att komma in till stan och träffa andra!

Om min blogg

Så, detta är alltså min blogg. Här kommer jag skriva om vardagen och mitt liv – främst om huset, renoveringen och inredning samt om Theodor och aktiviteter med honom. Jag kommer dock ta upp ett och annat om mitt jobb, studier och livet på landet. Jag hoppas att ni kommer uppskatta det. Om ni undrar något är det bara att kommentera i ett inlägg så svarar jag!