Ta med dig hunden på resan

Tillhör du den typen av människa som vill ha med dig din bästa vän över allt? Och då talar vi inte om din bästa vän på två ben utan den som har fyra ben. Din hund! Allt fler väljer att resa med sina husdjur och det finns vissa flygbolag där du kan ta med din hund i lastutrymmet på flygplanet till ett rimligt pris. Men det finns vissa destinationer som är bättre än andra.

Skatteparadis för dig och din hund

Om du vill åka någonstans och ha roligt med din vovve så finns det några platser i världen som kan vara ett paradis för dig och din hund. På skatteparadis.com kan du läsa mer om dessa platser. Chansen finns att det som du njuter av i livet även råkar vara något som din hund även kan uppskatta. Men det finns aspekter med detta som kan vara negativt och som man ska se upp med.

Sandstränder

Något som nästan alla hundar tycker om är att springa lös på en sandstrand och kunna kasta sig hämningslöst ut i havet. Hundar älskar nämligen att känna sanden under tassarna och havets bris. De älskar att blöta ner sig och jaga spännande objekt som kan finnas i anslutning till en strand och vatten. På Bermuda kan både du och din hund njuta av det snälla klimatet och de fina sandstränderna.

Det som du dock måste tänka på är att en hund inte får eller kan flyga för lång sträcka på en gång. Det kan vara en ganska negativ upplevelse för en ovan hund att flyga. Du måste dessutom ha en speciell flygbur som är godkänd för detta ändamål. Du måste också se till att hunden har fått alla de vaccinationer som krävs för att få komma in i det aktuella landet.