Tips på underhållning med hundtema

Är filmer och spel med hundar i också dina favoriter? Att jag älskar hundar är ingen hemlighet, men jag kan låta intresset bli så stort att det även tar över de spel och filmer jag tittar på. Det finns många spel och filmer där ute med hundar i sig, många mer värda att nämna än andra tyvärr. Helst önskar jag ju att det var min hund som var stjärnan, men man kan ju tyvärr inte få allt här i livet! 

Testa lyckan med lite hund-tur!

Tips på underhållning med hundtemaIbland när man kommer hem från jobbet så kan det vara skönt att sätta sig i soffan och hoppas på att turen är vid sin sida. Speciellt dem där tråkiga regniga dagarna som man ibland möter. Du sätter dig i soffan och din hund hoppar upp bredvid dig, du vet att turen finns i dig idag och din hund ger dig extra, men det behövs mer. Varför inte också då välja en spelautomat som har hundar som tema? Diamond Dogs är en rolig och underhållande spelmaskin från NetEnt som där du hittar dina glittrande favorithundar! Spelet är roligt och underhållande där du hittar dina favorithundar som du önskar få i rad så du kammar hem en fin vinst. Känner du annars att du istället är sugen på lite mer rockigt tema så finns spelmaskinen Dog ‘n’ Roll, som är ett roligt och underhållande spel med lite mer musik och fart i spelandet! 

Filmer med fokus hundar

För att gå djupare in på ämnet gällande underhållning med hundar i fokus så får man absolut inte glömma den fantastiska filmen Lady & Lufsen! Det är verkligen en magisk film som Disney har skapat där man kan skapa relationer med hundarna, som alla har helt egna och unika personligheter! Man får inte glömma den vackra scenen när dem äter köttbullar, alla svenskars favorit! Önskar du se en otecknad film så är absolut filmen Turner & Hooch något att kolla in! Tom Hanks gjorde som vanligt fantastiskt skådespeleri med hunden Beasley. Filmen har fått 6,1/10 stjärnor av IMDb och är en härlig och rolig film som alla hundälskare borde kolla upp!

Annan underhållning med hundar i

Får du inte nog? Vill du ha mer? Jag förstår din frustration, jag är likadan! Har du inte tid eller pengar på att skaffa fler än en hund, så finns lösningen faktiskt i din ficka! Du kan skaffa dig en virutell hund som du har med dig var du än går och kan ta hand om. Glöm bara inte bort att ge kärlek till din riktiga hund!

 

Published by